dilluns, 9 de juliol del 2012

Observatori Canvi Climàtic (aula 202)


Este matí hem anat al barri del Cabanyal per a fer una visita a l'Observatori del Canvi Climàtic.



Allí ens ha rebut Carles, monitor de l'any passat de la Nau Jove, que ha sigut l'encarregat de fer-nos la visita guiada.


En primer lloc hem conegut de primera ma quines són les causes que estan produint l'anomenat efecte hivernacle i, sobretot, els efectes que ja està provocant a nivell local i global.




A continuació hem aprés a detectar xicotetes errades que cometem al llarg del nostre del dia a dia i que esmenant-les podem evitar que el canvi climàtic vaja a més.





I per últim hem vist un audiovisual interactiu on es recalcava la importància que té cada persona a l'hora de reduir, reutilitzar y reciclar els residus per a alleugerir la càrrega que exercim sobre el planeta.




D'altra banda hem fet un breu treball de camp a les rodalies de l'Observatori. Primer hem fet un joc per a comprovar que aire, aigua, biodiversitat... etc. estan més relacionats entre si del que pot paréixer en un principi.


A continuació hem pegat una volta pel barri, observant i anotant aquelles coses que poden afavorir el canvi climàtic i d'altres que fan tot el contrari. Després de una interessant posada en comú, la foto de familia i a l'Aulari Sud (en tramvia, clar).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada